luni, 2 martie 2009
Biscuiti cu 3 feluri de nuci
Ingrediente:
Crusta:
1 cana faina obisnuita
1/2 cana zahar tos
1/4 cana unt rece
Umplutura:
1/2 cana zahar brun
1/4 cana unt(nu inlocuitori)
2 Linguri miere
1/4 cana smantana de frisca
2/3 cana nuci(pecan)/alune,tocate
2/3 cana nuci tocate
2/3 cana migdale tocate
Pregatire:
1.Incalzesti cuptorul la 175*C.Captusesti o tava patrata de 22 cm cu folie,care sa treaca 2,5 cm de margine,lasi deoparte.
2.Pt crusta:In bol mediu amesteci faina,zaharul tos.Cu un cutit patiserie/2 cutite,tai untul,obtii un amestec faramicios,il presezi pe fundul tavii,il coci 10 min,racesti pe gratar.
3.Pt.Umplutura:pui in cratita pe foc mediu:zaharul,mierea,untul,pana face bule.Fierbi 1 min. iei de pe foc,adaugi smantana si nucile,torni peste crusta.Coci 16-20 min pana lasuprafata face bule.Racesti complet pe gratar.
4.Refrigerezi 30 min.Te folosesti de folie sa scoti din tava,tai bucati de 2,5 cm.Pastrezi in orice container.
Ies 4 duzini.
Reteta aici:
Triple-Nut Diamonds
http://www.rd.com/advice-and-know-how/triple-nut-diamonds-recipe/article14147.html
Etichete:
alune,
biscuiti,
Condimente,
Desert,
frisca,
Martie 2009,
miere,
migdale,
nuci,
smantana,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu