miercuri, 24 septembrie 2008
Salata conopida Tagine
1 conopida mica
1 nap,cuburi mici
1 morcov,cuburi mici
1 Lingura usturoi tocat
1 lingura salota,tocata
2 caise uscate,cuburi
2 curmale,cuburi
4 frunze Kale-varza de frunze,tocate
2 Linguri muguri pin
2 Linguri ulei masline
1 Lingura sos soia
1 lingură tamarind, înmuiate cel puţin 30 de minute în 3 Linguri apa
2 linguriţe seminţe de chimen
2 linguriţe seminte coriandru
1 linguriţa radacina proaspata turmenic
1 Lingura coriandru
1 Lingura menta
1 adrei iute,tocat
pregatire:
Tai cuburi morcovul,napi,curmalele,ardeiul iute,ceapa si usturoiul,kale.Adaugi la toate acestea mugurii pin si conopida.Adaugi uleiul si soia,amesteci.
Adaugi radacina de tamarind rasa,amesteci,adaugi chimenul macinat,semintele coriandru,piperul,menta tocata si coriandrul frunze.Daca mai e nevoie,mai adaugi putina sare.In acest punct poti manca asa(cruda),dar o poti deshidrata 2 ore la 40*C,pt a se intrepatrunde aromele.Le asezi(pt deshidratare) pe un singur strat.
Reteta aici:
Cauliflower Tagine
http://veganmenu.blogspot.com/2007/10/cauliflower-tagine-spinach-and-fennel.html
Etichete:
caise,
chilli,
chimen,
conopida,
coriandru,
curcuma/turmeric,
curmale,
frunze coriandru,
kale,
menta,
morcov,
muguri pin,
napi,
Salate,
seminte,
Septembrie 2008,
sos soia,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu