marți, 16 septembrie 2008
Salata de pastrama curcan,prune si fenicul
Ingrediente:
1/3 cana otet balsamic
1 Lingura zahar brun
1/4 cana ulei ev. masline
450 g copane afumate curcan
1 bulb fenicul/fenel,mare,tulpinile le arunci
1/2 capatana radicchio(andiva rosie)
225 g prune,fin feliate
85 g nuci,prajite si racite
Pregatire:
Bati impreuna:otetul,zaharul,si 1/4 lingurita din fiecare:sare si piper,pana se dizolva zaharul,adaugi uleiul lent bati sa se emulsioneze.
Feliezi fin carnea fara piele,adaugi in sos.
Tai feniculul in lungime,apoi felii fine-cu razatoarea.La fel procedezi cu radicchio,le adaugi in sos,pui prunele si amesteci sa se acopere bine.Asezonezi cu piper.
Reteta aici:
smoked-turkey, plum, and fennel salad
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/SMOKED-TURKEY-PLUM-AND-FENNEL-SALAD-243166
Etichete:
andive,
Condimente,
curcan,
fenicul,
nuci,
otet balsamic,
prune,
Salate,
Septembrie 2008,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu