joi, 18 septembrie 2008
Pepene galben cu sirop si petale de trandafir
Folosesti petale de trandafir din gradina proprie,fara pesticide.
Ingrediente pt 2 persoane:
1 orice varietate de pepene galben
15 petale trandafir
180 g ricotta
2 Linguri sirop trandafiri
20 ml ulei ev. masline
Pregatire:
Tai pepenele in 1/2 ,scoti semintele.Tai fiecare 1/2 in 3 felii,scoti coaja.
Asezi pepenele pe farfurie,pui branza,presari siropul si uleiul,apoi petalele.Servesti.
Reteta aici:
Melon with ricotta, rose petals and rose syrup
http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/recipes/melon-with-ricotta-rose-petals-and-rose-syrup-850592.html
Etichete:
branza,
Condimente,
Desert,
Flori comestibile,
pepene galben,
Salate,
Septembrie 2008,
sirop
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu