sâmbătă, 20 septembrie 2008
Pui cu tarhon,usturoi si masline
Ingrediente pt 4 portii:
4 piepti pui,cu piele
o bucatica unt
85 g bacon afumat,taiata bucatele mici
4 catei usturoi,tocati
coaja de la o lamaie
300 ml vin alb sec
300 ml supa pui
cca 20 masline, amestec
o legatura mica tarhon
Pregatire:
1.Asezonezi puiul cu mult piper negru si sare daca doresti.Incalzesti untul la foc mediu,sotezi puiul.Scoti puiul din tigaie,apoi adaugi sunca cu usturoiul si prajesti usor,cca 2 min,sa se aureasca.Maresti focul,adaugi coaja lamaie si vinul,fierbi la foc mic cateva min.
2.Reduci focul,adaugi supa,maslinele si 1/2 din tarhon.Adaugi carnea in tigaie,fierbi la foc mic cca 30 min pana puiul s-a inmuiat,vinul si supa s-au redus.Garnisesti cu tarhon si servesti cu cartofi crocanti cu mustar si paine proaspata.
Reteta si info nutritional aici:
Chicken with tarragon, garlic & olives
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2093/chicken-with-tarragon-garlic-and-olives
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu