joi, 18 septembrie 2008

Salata cu gelatina de afine si toping branza



Ingrediente pt 12-15 portii:

85 g gelatina de struguri
2 cani apa fierbinte
590 g afine
560 g ananas neandulcit ras

Toping/pt deasupra:

225 g crema branza,moale
225 g smantana
1/2 cana zahar
1 lingurita extract vanilie
1/2 cana nuci tocate


Pregatire:

Intr-un bol mare dizolvi gelatina in apa fierbinte.Lasi sa se raceasca 10 min.Pui peste ea afinele si ananasul,transferi intr-o tava de 22/38 cm.Acoperi si refrigerezi pana s-a stabilizat partial,cca 1 ora.
Pt toping:intr-un bol mic combini branza,smantana,zaharul si vanilia.Intinzi cu delicatete peste gelatina,presari nuci.Acoperi si refrigerezi pana se intareste.

Reteta aici:

Creamy Blueberry Gelatin Salad

http://www.tasteofhome.com/Recipes/Creamy-Blueberry-Gelatin-Salad

Niciun comentariu: