sâmbătă, 20 septembrie 2008

Sandwich rulat



Ies 6 portii.

Ingrediente:

Aluatul:

2 cani apa calda(mai jos de temperat. corpului)
1 Lingura drojdie instant
1 Lingura miere/zahar
2 Linguri amidon
4 cani faina
2 lingurite sare
1/3 cana ulei masline


Umplutura:

8 felii bacon,prajit
3 cani pui glasat cu miere si mustar,fasii
1/3 cana rosii uscate tocate,tocate


Pregatire:


1.Pt.Aluat:amesteci,apa,drojdia,miere/zahar,amidonul si lasi 5 min.
2.Amesteci 3 1/2 cani faina,sare,ulei,amesteci la viteza mica.Adaugi restul de 1/2 cana faina,daca aluatul e lipicios.Continui sa framanti la viteza mica/mana pe suprafata presarata usor cu faina,sa fie elastica(coca).
3.Asezi coca in bol uns usor,acoperi,lasi 1 ora.
4.Odata ce s-a odihnit si dublat ,presari faina si intinzi o foaie groasa de 1 cm, si dreptunghiulara de 22/45 cm.
5.Aranjezi feliile sunca in lungul foii,peste aluat,presari carnea,raspandesti branza si apoi rosiile uscate.Rulezi foaia de la capatul scurt,pui in forma unsa de 22/12 cm.Acoperi cu un prosop aluatul,lasi 30 min.
6.Preancalzesti cuptorul la 190*C.Coci 20 min,apoi reduci temperatura cuptorului la 175*C,si mai coci 25 min.Lasi ruloul 15 min sa se raceasca,il rastorni si lasi 30 min sa se raceasca.
7.Tai felii si servesti imediat,sau servesti rece.


Reteta aici:

Club Sandwich Roll

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8935

Niciun comentariu: