sâmbătă, 20 septembrie 2008
Prajitura cu lapte batut,fructe padure si crema Chantilly
Ies 4 portii.
Ingrediente:
125 ml unt nesarat
250 g zahar pudra
2 oua
150 ml lapte
1/2 lingurita esenta vanilie
250 g faina pt prajituri
2 lingurite praf copt
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 80*C.Bati zaharul si untul,sa fie cremos.adaugi galbenusurile,laptele batut si vanilia.Torni faina, praful copt,sarea.Torni in forma ppregatita si coci 40 min.
Crema Chantilly:
100 ml frisca batuta
20 g zahar pudra
5 ml esenta vanilie
Amesteci impreuna toate ingredientele.
Garnisesti cu fructe padure amestecate,presari menta fin tocata.
Reteta aici:
BUTTERMILK CAKE with RASPBERRY COULIS & MINTED BERRIES served with CHANTILLY CREAM
http://www.hillcrestberries.co.za/RECIPES-PAGE.html
coulis=este un sos gros facut din legume/fructe
Etichete:
aluaturi,
Condimente,
Desert,
frisca,
Prajitura,
Septembrie 2008,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu