vineri, 12 septembrie 2008
Sparanghel cu sunca la cuptor
Ingrediente:
1 felie/28 g paine alba
3 3/4 cana taitei cu ou/noodles,nefierti
2 1/2 cani sparanghel feliat
1/4 cana faina
1/2 lingurita cimbrisor/cimbru uscat
1/4 lingurita sare
1/8 lingurita piper negru
1 cana lapte
1 cana supa pui,putin sarata
1 Lingura unt
3/4 cana ceapa,fin tocata
1 Lingura suc lamaie
1 1/2 cana sunca/sunca afumata cuburi
1/4 cana patrunjel tocat
2 Linguri parmezan ras
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 230*C.
Pui painea in robot,o faci firimituri,masori 1/2 cana.
Fierbi pastele in apa 7 min,nu pui sare si grasimi,adaugi sparanghelul si-l fierbi 1 min.,il scurgi.Pui faina,cimbru sarea si piperul intr-un bol mediu,treptat adaugi laptele si supa,amesteci bine.Topesti untul la foc mediu-mare,adaugi ceapa,o sotezi 4 min,amesteci ocazional,iei de pe foc,pui sucul,le combini pe toate si torni intr-o caserola de 2 litri.Presari firimiturile si branza.
Coci la 230*C,10 min,pana se aureste deasupra si face bule.
Reteta si info nutritional aici:
Asparagus-and-Ham Casserole
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=226485
Etichete:
branza,
cimbru,
Condimente,
lamaie,
Mancare,
noodles/taitei,
Paine,
patrunjel,
Septembrie 2008,
sparanghel,
sunca,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu