marți, 30 septembrie 2008
Suc de dovleac
Este perfect de servit la orice bufet rece,de Halloween,Craciun,orice masa festiva,alaturi de Hors d'oeuvres.Este plin de nutrienti sanatosi mai ales Vitamina A.
Ingrediente pt 12 portii:
2 Litri suc mere,impartit
1 bucata(cca 5 cm) ghimbir proaspat,feliat
1 bat scortisoara
1/2 lingurita cuisoare
1/4 cana miere
1/2 cana zahar brun
784 g piure dovleac(cutie)
Pregatire:
Pui 3 cani suc mere in cratita,adaugi ghimbirul,scortisoara,cuisoarele.Aduci la fierbere,micsorezi focul si fierbi 15 min,iei de pe foc,adaugi mierea si zaharul,amesteci sa se dizolve.Refrigerezi bine,poti pastra pana la o saptamana.
Cand servesti strecori amestecul de suc mere,adaugi restul sucului mere ramas si piureul de dovleac,amesteci bine.
Reteta si info nutritional aici:
Pumpkin Juice
http://www.bellaonline.com/articles/art53895.asp
Etichete:
Bauturi,
Condimente,
cuisoare,
dovleac,
ghimbir,
mere,
miere,
Sanatate,
scortisoara,
Septembrie 2008,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu