duminică, 21 septembrie 2008
Ceapa murata
450 g cepe mici,curatate
2 litri apa fierbinte
1 Lingura amestec piper,prajit
1 Lingura amestec seminte mustar,prajite
2 lingurite seminte coriandru,prajite
8 frunze dafin
200 ml otet vin alb
zahar brun light,dupa gust
sare si piper,dupa gust
Pregatire:
Aduci apa la fiert ,adaugi ceapa,o fierbi la jumatate.
O scoti.Adaugi otetul,condimentele in apa,o reduci(fierbi) la o treime.Asezonezi cu sare/piper si zahar,dupa dorinta.
Pui ceapa intr-un borcan de 500 ml.
Torni peste ea amestecul de otet fierbinte,te asiguri ca e acoperita si nu sunt bule de aer.
Inchizi cu capac si pastrezi o saptamana.
Ceapa va fi gata de mancat si isi va imbunatati gustul in timp.
Dupa ce e deschis borcanul,trebuie refrigerat.
Reteta aici:
PICKLED ONIONS
http://www.hillcrestberries.co.za/RECIPES-PAGE.html
Etichete:
alcool,
Condimente,
Conserve,
coriandru,
mustar,
seminte,
Septembrie 2008,
vin,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu