joi, 25 septembrie 2008
Charoset de primavara
2 cani capsune proaspete,taiate in 1/2
1/4 cana suc poraspat de portocala rosie
coaja de la 1/2 lamaie
1/4 cana miere
1 Lingura lavanda uscata-optional
1/2 cana fistic prajit,tocat grosolan
1 cana portocala rosie,taiata bucati
cateva frunze menta,taiate fasii
Pregatire:
Pui capsunile intr-un bol mediu,torni sucul portocale si lamaie,amesteci sa se marineze.
Incalzesti mierea,adaugi lavanda,iei de pe foc,lasi sa se raceasca,strecori,arunci lavanda.
Pasezi capsunile,adaugi mierea si restul ingredientelor,amesteci sa se combine.
Reteta aici:
Springtime Charoset
http://jcarrot.org/spotlight-on-charoseth/#more-1704
Charoset=un dulce facut din pasta de fructe,de culoare inchisa,plin de fructe cu coaja lemnoasa(fistic,nuci),de grosimea mortarului(are conotatie religioasa).Se serveste cu maror.Este un preparat gustos,favorit al copiilor.
Maror=ierburi amare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu