duminică, 21 septembrie 2008
Placinta cu ciuperci si tarhon
Ingrediente pt 4 portii:
1 ceapa mare,injumatatita si feliata
ulei pt fript
400 g ciuperci castanii,injumatatite,taiate sferturi,daca sunt mari
200 g mazare congelata,dezghetata
o legatura mica,tarhon,tocat
125 ml smantana grasa(double cream)
250 g aluat patiserie/foitaj
1 ou,batut
Pregatire:
1.Calesti usor ceapa in ulei pana se inmoaie si incepe sa se aureasca,cca 10 min.Adaugi cepele,coci 5-10 min pana se rumenesc si nu mai au lichid.Adaugi mazarea,tarhonul si smantana,lasi cateva min,pana incepe sa faca bule,asezonezi.Imparti in 4 portii individuale/una mare.
2.Tai aluatul in 4 discuri,cu 2 cm mai mare decat vasul.Ungi marginile vasului cu ou,pui foitajul si presezi pe marginile discului.Ungi peste tot cu ou.Coci 25-30 min,pana foitajul se aureste.
Reteta si info nutritional aici:
Mushroom & tarragon pot pies
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4364/mushroom-and-tarragon-pot-pies
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu