duminică, 21 septembrie 2008
Morcovi cu ghmbir si Feta
Ingrediente:
500 g morcovi,feliati gros
1 ceapa rosie,tocata/feliata
1 lingurita plina seminte mustar
2 Linguri unt
2 Lingurite ghimbir ras/julien
1 lingurita sare de mare
2-3 Linguri patrunjel,tocat
100-150 g branza feta
Pregatire:
Incalzesti untul in tigaie,adaugi semintele mustar,le prajesti cateva momente.
Adaugi morcovii si sotezi cca 5 min,amesteci ocazional.
Adaugi ceapa,continui sa sotezi,pana se inmoaie ceapa iar morcovii sunt all dente.
Asezonezi cu ghimbir, patrunjel si sare.
Reteta aici:
Gingered carrots with feta cheese
http://nami-nami.blogspot.com/search?updated-min=2005-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2006-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=50
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu