luni, 22 septembrie 2008
Porumb la gratar cu sos
Reteta Rachael Ray.
Ingrediente:
4 stiuleti porumb
2 limete(lamai verzi),sucul
putin ulei masline
sare
2 Linguri otet vin rosu
2 Linguri zahar brun
1 Lingura sos Worcester
1 Lingura condiment pt grill,o palma plina
1/2 cana ketchup sau sos de roşii
1 Lingura sos iute
2 cepe verzi, fin tocate
Pregatire:
Incalzesti gratarul la mediu-mare.
Scoti foile porumbului,si-l scufunzi in apa cu suc lamaie,ilpresari cu sare,il coci peste tot 10-12 min.
Combini otetul,zaharul la foc mediu-mic,adaugi sosul Worcester,condimentul de gratar,ketchup/sos rosii,sosul iute.Fierbi cateva min.
Ungi bine porumbul cu sos si-l coci 1 min,il iei de pe gril,il acoperi cu ceapa verde si servesti.
Reteta aici:
BBQ Grilled Corn
http://www.foodnetwork.com/recipes/bbq-grilled-corn-recipe/index.html
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
lime,
porumb,
rosii,
Septembrie 2008,
sos worcester,
sosuri,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu