duminică, 21 septembrie 2008
Porc in sos de ciocolata si tamarin
Ingrediente:
6 fileuri porc
125 g tamarind
1 cana prune fara samburi
1 cana vin rosu
3 catei usturoi
4 Linguri cacao
3 Linguri sos rosii
2 Linguri zahar
2 Linguri marmelada portocale
1 Lingura mustar
1 lingura ulei
1 lingurita ghimbir
1 lingurita scortisoara
1 lingurita vanilie
1/4 lingurita cuisoare
sare si piper
Pregatirea:
Marinezi carnea de porc in ulei,usturoi,mustar.
Fierbi in vin 5 min,tamarindul si prunele.
Iei de pe foc,scoti semintele tamarind,lichefiezi si strecori.
Adaugi restul ingredientelor,amesteci bine.
Torni peste carne,acoperi cu sos carnea,acoperi cu plastic si lasi 2 ore.
Asezi carnea in tava,fara grasime,acoperi cu folie Al, coci la 175*C, pt 30 min.
Reteta aici:
New Years Pork in Chocolate and Tamarindo Sauce
http://myrecipesblog.com/category/prunes/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu