sâmbătă, 20 septembrie 2008
Muschi vita cu sos de tarhon si mustar
Servesti cu cartofi taiati in sferturi acoperiti/unsi cu ulei masline,usturoi tocat,piper, sare,acoperiti si copti la microunde 15 min.
Ingrediente pt 6 portii:
ulei
6 bucati (cca 120 g)muschi vita,(groase de 2,5 cm)
1/2 lingurita sare,impartita
1/4 lingurita piper negru
1 1/2 lingurita zahar
1 Lingura mustar Dijon
1/4 cana smantana fermentata
frunze tarhon-optional
Pregatire:
Ungi o tigaie antiaderenta si o pui la foc mediu-mare.Presari fripturile cu 1/4 lingurita sare si piper,le pui in tigaie,le coci 3 min pe fiecare parte/dupa dorinta.Scoti din tigaie,tii la cald.
Adaugi vinul,zaharul,mustarul,fierbi 1 min,amesteci constant.Iei de pe foc.Adaugi 1/4 lingurita sare,smantana si tarhonul tocat.Pui cu lingura sosul peste friptura fierbinte.Decorezi cu crengute tarhon,daca doresti.
Reteta si info nutritional aici:
Beef Tenderloin with Mustard-Tarragon Cream Sauce
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=491531
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu