duminică, 14 septembrie 2008
Dovlecei si cartofi Napoleon
ingrediente:
1 dovlecel,taiat felii de 1 cm
1 dovlecel verde/zucchini,taiat felii de 1 cm
2 Linguri ulei rapita(untura/bacon)
felii cartofi coapte
85 g branza albastra
frunze busuioc
sare si piper negru
Pregatire:
Preancalsesti o tigaie mare la foc mediu-mare,odate ce e calda pui uleiul,rotesti sa se acopere.Asezonezi dovleceii cu sare si piper,dupa gust,ii pui in tigaie intr-un singur strat,ii sotezi 2 min,apoi pui capacul ii intorci mai lasi 2 min.ii scoti.
Cartofii ii pui in apa sarata si-i fierbi 3-4 min,sa fie pre-fierti.Ii scurgi,pui o lingura ulei rapita peste ei,sare,piper,ii dai la cuptor la 175*C,30-35 min
Formezi Napoleon:Il incepi pe fiecare cu dovlecelul,pui cartofi,dovlecelul verde,branza,frunze busuioc,cartofi,dovlecel,repeti si pt restul feliilor.Garnisesti Napoleon cu branza rupta si busuioc.Servesti calde.
Reteta aici:
Squash and Potato Napoleons
http://www.whatwereeating.com/recipes/wooo-wooooo-deez-some-good-pork-ribs/
Etichete:
Aperitiv,
branza,
busuioc,
cartofi,
Condimente,
dovlecel,
Septembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu