duminică, 21 septembrie 2008
Porumb la gratar in stil Mexican
4 stiuleti de porumb
1 / 2 cană de maioneză
1 1 / 2 ceşti de smântână
1 Lingura ceapă ,rasa
1 / 4 ceaşcă coriandru, tocat frunze
1 cană de curând ras Parmesan
1 lime(lamaie verde),sucul
Red chili praf/boia iute, dupa gust
2 lămâi, tăiate în felii, pentru garnisire
Scoti frunzele porumbului,lasi coceanul,sa ai de unde tine. Pui porumbul pe un gratar fierbinte sau tigaie fonta. Intorci sa devina gătit uniform peste tot. Se amestecă împreună: maioneză, smântână şi coriandrul. Razi parmezan într-un alt castron. În timp ce porumbul este încă cald il ungi cu amestecul de maioneza. Stoarci suc de lămâie, pe porumb şi -l imbraci cu parmezan. Asezonezi cu pulbere chili/boia şi servi în plus cu felii lamaie.
Reteta aici:
Mexican Grilled Corn
http://jennrecipes.blogspot.com/2007/09/mexican-grilled-corn.html
Etichete:
branza,
chilli,
Condimente,
frunze coriandru,
lamaie,
lime,
maioneza,
porumb,
Septembrie 2008,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu