sâmbătă, 20 septembrie 2008
Salata cartofi si sfecla
Ingrediente pt 20 portii:
Pt dresing:
1/3 cana /79 ml otet alb(poti folosi otetul de la murat sfecla pt mai multa culoare)
1 lingurita sare
1/2 -1 lingurita piper
1/2 lingurita hrean proaspat
2 Linguri patrunjel proaspat
1 cana /237 ml maioneza(adaugi mai multa dupa ce amesteci salata,daca doresti sa fie mai cremoasa)
Pt.Salata:
2268 g cartofi noi,fierti,taiati cuburi
420 g sfecla murata,borcan,scursa si tocata cuburi
1 ceapa rosie,cuburi fine
1 ardei gras verde mic,tocat fin
6 oua,fierte,cuburi
Garnitura:
1 ou fiert,feliat
paprika
Pregatire:
1.Amesteci ingredientele pt sos,intr-un castron mare.
2.Adaugi restul ingredientelor,amesteci sa se acopere cu sos.
3.Racesti cel putin 1 ora,cel mai bine peste noapte.
4.Deasupra decorezi cu felii de ou si paprika.
Reteta aici:
Potato and Beet Salad
http://www.recipezaar.com/66870
Etichete:
ardei gras,
cartofi,
ceapa rosie,
chilli,
Condimente,
hrean,
Oua,
patrunjel,
Salate,
Septembrie 2008,
sfecla,
sosuri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu