duminică, 14 septembrie 2008
Vinegreta de rosii prajite
Ingrediente:
3 rosii prunisoare,taiate in 1/2 pe lung
2 crengute cimbru
2 catei usturoi,tocat fin
ulei rapita-2 Linguri pt rosii,3 Linguri pt vinegreta
1 1/4 lingurita tarhon proaspat,fin tocat
1 1/2 lingurita otet vin rosu
sare si piper proaspat macinat
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 93*C.Pui rosiile in tava cu taietura in sus,presari 2 linguri ulei,sare si piper,amesteci rosiile cu usturoi si cimbru tocat.Repozitionezi rosiile cu taietura in sus.Le dai la cuptor 2 1/2 orepana rosiile sunt complet moi(incep sa se scorojasca/zbarceasca).Dupa ce rosiile sunt facute scoti cimbrul din tava,lasi rosiile sa se raceasca,le scoti pielea.Torni in blender rosiile,otetul.mixezi,adaugi incet 3 linguri ulei.Pui vinegreta de rosii in bol,presari tarhon fin tocat,asezonezi cu sare si piper.
Reteta aici:
Slow-Roasted Tomato Vinaigrette
http://www.whatwereeating.com/recipes/sensational-sea-scallop-sandwiches/
Etichete:
cimbru,
Condimente,
rosii,
Septembrie 2008,
sosuri,
tarhon,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu