duminică, 21 septembrie 2008
Pate ciuperci cu tarhon
Este redus in grasimi,usor si este perfect pt. o gustare vegetariana.
Ingrediente pt 4 portii:
50 g unt nesarat
2 salote,fin tocate
1 praz,fin tocat
2 catei usturoi,zdrobiti
100 g ciuperci cafenii,fin tocate
100 ciuperci shiitake/cafenii,tocate
2 lingurite mustar cu boabe in el
2 Linguri smantana(crème fraîche)
3 Linguri tarhon proaspat,plus pt garnisit
1 bagheta frantuzeasca;ulei ev. masline;amestec frunze salata,pt servit
Pregatire:
1.Incalzesti untul,adaugi ceapa,prazul,usturoiul,le prajesti usor 7 min,pana se inmoaie.
2.Maresti focul,adaugi ciupercile,le coci 10 min,amesteci,pana se evapora sucul,si se inmoaie.Amesteci in ele mustarul,smantana,asezonezi bine.Gatesti inca 2 min,pui tarhonul.
3.Pregatesti gratarul.Tai painea pe diagonala,ungi cu ulei,o pui pe gratar,o tii pana e aurie.Pui pateul pe painea prajita,decorezi cu tarhonapoi servesti cu frunze salata.
Reteta si info nutritional aici:
Mushroom & tarragon pâté
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2959/mushroom-and-tarragon-pt
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu