sâmbătă, 20 septembrie 2008

Muschi vita cu sos de vin rosu si tarhon




Ingrediente:

1/4 cana bulion vita cu continut redus de sare
1/4 cana vin rosu sec
1/2 lingurita faina
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita tarhon uscat
1/8 lingurita piper negru
ulei
2 bucati de 120 g fiecare muschi vita
2 Linguri salote/ceapa frantuzeasca,tocate
1 lingurita patrunjel tocat


Pregatire:

Combini primele 6 ingrediente.
Incalzesti o tigaie teflon,la mediu-mare,ungi ulei.Adaugi fripturile(tai muschiul gros de 1 deget),le prajesti 3 min pe fiecare parte/dupa gust.Le scoti,le tii la cald.In tigaie pui ceapa,sotezi 1 min,pui supa,aduci la fiert,fierbi pana reduci la 1/4 cana, cca 1 min.Servesti friptura cu sos,presari patrunjel.
Ies 2 portii.

Reteta si info nutritional aici:

Beef Tenderloin Steaks with Red Wine

http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=549853

Niciun comentariu: