joi, 25 septembrie 2008
Jeleu de cocos
Ingrediente pt 4 portii:
2 cutii de 400 ml lapte cocos light
1 1/2 Lingura gelatina
1 cana zahar pudra
2/3 cana pulpa fructul pasiunii(cca 8 fructe)
Pregatire:
1.Incalzesti laptele cocos in oala la foc mediu 6 min,sau pana e cald,dar nu fierbe.
2.Torni 1 cana apa rece in oala presari gelatina,dai la foc peste mediu 3-4 min,agiti pana se dizolva gelatina.Torni cald peste laptele cocos,adaugi zahar,incalzesti,amesteci 3 min,pana zaharul s-a dizolvat.Iei de pe foc,lasi sa se raceasca.
3.Pui in 4 cani/forme (de 1 cana gabarit),refrigerezi 4 ore,pana se intareste,rastorni pe farfuria de servit.Presari deasupra pulpa de fructul pasiunii,servesti.
Reteta aici:
Coconut jelly
www.taste.com.au/recipes/253/coconut+jelly
Etichete:
Desert,
fructul pasiunii,
jeleu,
lapte cocos,
Septembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu