duminică, 21 septembrie 2008

Paine cu dovleac si roscove



Ingrediente:

1 3/3 cana faina integrala grau
1- 1 1/2 cana zahar nerafinat(daca doresti sa fie dulce)
1 lingurita bicarbonat sodiu
1 lingurita scortisoara
3/4 lingurita nucsoara
1/4 lingurita enibahar(allspice)
1/4 lingurita ghimbir
1/8 lingurita sare
1 cana dovleac
1/2 cana cocos
1/3 cana apa
1/2 cana chipsuri roscova


Preancalzesti cuptorul la 175*C.Ungi 2 forme medii.Combini ingredientele uscate.Amesteci ingredientele lichide,le amesteci cu cele uscate,amesteci cipsurile de roscova,pui in forme.Dai la cuptor 45-50 min.Poti inlocui cipsurile cu nuci,stafide sau merisoare uscate.

Reteta aici:

Pumpkin Carob Chip Bread


http://simplehealthytasty.blogspot.com/

Niciun comentariu: