duminică, 21 septembrie 2008
Paine cu dovleac si roscove
Ingrediente:
1 3/3 cana faina integrala grau
1- 1 1/2 cana zahar nerafinat(daca doresti sa fie dulce)
1 lingurita bicarbonat sodiu
1 lingurita scortisoara
3/4 lingurita nucsoara
1/4 lingurita enibahar(allspice)
1/4 lingurita ghimbir
1/8 lingurita sare
1 cana dovleac
1/2 cana cocos
1/3 cana apa
1/2 cana chipsuri roscova
Preancalzesti cuptorul la 175*C.Ungi 2 forme medii.Combini ingredientele uscate.Amesteci ingredientele lichide,le amesteci cu cele uscate,amesteci cipsurile de roscova,pui in forme.Dai la cuptor 45-50 min.Poti inlocui cipsurile cu nuci,stafide sau merisoare uscate.
Reteta aici:
Pumpkin Carob Chip Bread
http://simplehealthytasty.blogspot.com/
Etichete:
Chec,
cipsuri roscova/carob chips,
cocos,
Condimente,
Desert,
dovleac,
enibahar,
ghimbir,
nucsoara,
scortisoara,
Septembrie 2008,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu