joi, 25 septembrie 2008
Ardei umpluti cu ciuperci si cuscus
Ingrediente:
1 ardei gres mare galben
125 g cuscus(easy cook)-a folosit usturoi prajit in ulei masline
100 g ciuperci cafenii
1 ceapa medie
1 catel usturoi
ulei masline
Pregatire:
1.Tai ciupercile,ceapa,usturoiul,le pui in tigaie cu ulei la foc mediu,sa se inmoaie usor.
2.Adaugi 250 ml apa,aduci la fiert.
3.Adaugi cuscusul reduci focul si fierbi la foc mic 1 min,amesteci constant.
4.Iei de pe foc,lasi 4 min acoperit.
5.Amesteci cu furculita cuscusul si adaugi putin mai mult ulei.
6.Tai ardeii in 1/2 si-i umpli generos cu amestecul de cuscus.
7.Coci ardeii in cuptor preancalzit 25 min,la 200*C.
Reteta aici:
COUSCOUS STUFFED ROASTED PEPPERS
http://www.posiesplace.net/2007/08/couscous-stuffed-roasted-peppers/
Etichete:
Aperitiv,
ardei gras,
ciuperci,
Condimente,
cuscus,
Mancare,
Septembrie 2008,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu