sâmbătă, 20 septembrie 2008
Patrate de ciocolata cu nuci
Ies 12 bucati.
Ingrediente:
Pt.Crusta:
1 cana unt nesarat,la temp. camerei
1 cana zahar brun light
1 ou mare
1 lingurita vanilie extract
1 cana cacao pudra,cernuta
1 cana faina
1 lingurita bicarbonat
1 lingurita sare
1 cana fulgi ovaz
Umplutura:
1 cana lapte condensat indulcit
1 cana crema branza,la temp. camarei
1 Linguri cacao,cernuta
1 lingurita extract vanilie
1 cana nuci bucati
1 cana cu cipsuri ciocolata
Sos:
2 cani cipsuri ciocolata
Pregatire:
Pt.Crusta:
1.Bati untul,zaharul brun,ca o crema.Pui oul si vanilia.Amesteci cacaoa,faina,bicarbonatul,sarea,ovazul si presezi in forma pregatita.Coci 12 min,in acest timp pregatesti umplutura.
Umplutura:
1.Pt. umplutura,bati laptele,branza,cacaoa,vanilia.Intinzi deasupra crustei,dai la cuptor 20 min,pana se intareste.
Pt.sos:Inmoi ciocolata(cipsurile) la microunde,amesteci la fiecare 10 sec.,torni sosul,racesti la temp. camerei.(inainte sa se intareasca infigi nucile)
Reteta aici:
Chewy Pecan Chocolate Bars
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=7804
Etichete:
branza,
cacao,
cereale,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
lapte condensat,
nuci,
ovaz,
Prajitura,
Septembrie 2008,
vanilie,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu