duminică, 21 septembrie 2008
Rulouri cu sparanghel si curry
Ies 48 buc.
Ingrediente:
500 g paine alba taiata pe lungime
1/4 cana/50 ml maioneza
1 Lingura/15 ml pasta curry
1 lamaie coaja si zeama
1 legatura sparanghel,fiert(blanched)
Pregatire:
1.
Scoti coaja painii.
2.In bol combini:maioneza,pasta curry,sucul si coaja lamaie.
3.Ungi amestecul de maioneza pe fiecare felie paine.
4.Tai 3 bucati de sparanghel,pt a se potrivi cu latimea painii,si-l asezi la un capat al painii.
5.Rulezu painea in sus sa obtii un rulou.
6.Infasori fiecare rulou in plastic,refrigerezi,pana servesti.
7.Se poate pregati cu o noapte inainte.
8.Tai fiecare rulou in 6 bucati.
Reteta aici:
Curried Asparagus Lemon Rolls
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=5607
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
curry,
lamaie,
maioneza,
Paine,
Rulada,
Septembrie 2008,
sparanghel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu