sâmbătă, 20 septembrie 2008
Briose de ciocolata cu doua topinguri
Ingrediente:
Pt.Briose:
1/2 cana zahar brun
1/2 cana faina obisnuita
1/2 cana faina care creste singura(cu praf copt)
1/4 lingurita bicarbonat sodiu
1 lingurita pudra ghimbir
1/2 lingurita scortisoara
1/4 lingurita nuscoara
6 Linguri unt,moale
1 ou
1/4 cana lapte batut
3 Linguri miere
56 g ciocolata neagra,tocata grosolan
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 160*C.
Captusesti cu hartie 6 buc mari sau 12 standard de briose.Combini ingredientele uscate,adaugi untul,oua,lapte,miere,la viteza mica,pana se combina.Cresti viteza,amesteci pana isi schimba culoarea,adaugi ciocolata,imparti in cupe,netezesti.
Coci briosele mari 40 min,iar celelalte 30 min.Le scoti si le racesti pe gratar.
Pt glazura de Frisca si bezea:
1 1/2 cana smantana grasa
170 g ciocolata cu caramel,tocata
Cand briosele s-au racit raspandesti frisca deasupra si peste ea ciocolata,tocata.
Pt Bezea Franceza:vezi reteta
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/09/bezea-franceza.html
Pui bezeaua peste ciocolata tocata de paste frisca.Decorezi cu mure/zmeura/dude,etc.
Reteta aici:
Chocolate Ginger Cupcakes with Two Toppings
http://cafelynnylu.blogspot.com/2008/03/chocolate-ginger-cupcakes-with-two.html
Etichete:
Briose,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
ghimbir,
miere,
nucsoara,
scortisoara,
Septembrie 2008,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu