duminică, 14 septembrie 2008
Comori de zmeura
Dimensiunea acestui mini tort este f.mica 3/3 cm.La partea inferioara are pandispan,apoi spuma zmeura si crema chantilly,este decorat cu zahar si zmeura proaspata.
Pt. spuma de zmeura:
100 g zmeura congelata
30 g zahar pudra
1/4 foaie gelatina
70 g smantana pt frisca
Pt.Crema Chantilly:
100 g smantana de frisca
10 g zahar pudra
1/2 lingurita extract vanilie
Pt.spuma de zmeura:inmoi gelatina in apa rece 5 min.Incalzesti intr0o oala zmeura,cu zaharul,pana se dizolva,apoi adaugi gelatina,amesteci sa se dizolve.Astepti sa se raceasca si adaugi frisca,amesteci.Pui spuma de zmeura peste pandispan,dai la congelator 30 min.
La sfarsit pui crema chantilly si mai pui in congelator 2-3 ore.
Decorezi dupa dorinta.
Reteta aici:
Rasberry Precious
http://saycake.blogspot.com/2008/03/rasberry-precious.html
Crema Chantilly este facuta din frisca batuta cu vanilie si mult zahar pudra.
Etichete:
aluaturi,
Condimente,
creme,
Desert,
frisca,
Septembrie 2008,
smantana,
Spuma/Mousse,
Tort,
vanilie,
zmeura
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu