marți, 16 septembrie 2008

Ardei umpluti cu rosii umplute




Ingrediente:

3 ardei grasi portocalii,mari
3 rosii( suficient de mici pt a putea intra in ardei)
2 Linguri orez
50 g ciuperci,conserva
1 1/2 ceapa mica
150 g piept pui fara piele,dezosat
1/2 legatura mare de partunjel
1/8 lingurita seminte chimen
sare,dupa gust
amestec piper:alb,rosu si verde/dupa gust
3 funze dafin uscate(pt. fiecare ardei)


Pregatire:

Pregatesti rosiile si ardeii de umplut.
Tai pieptul de pui fasii de 1 cm grosime,asezonezi cu sare si piper,puipatrunjelul tocat,ceapa si amesteci bine.
Scurgi ciupercile,le presari cu piper.
Pui orezul in bol,adaugi miezul rosiilor,putina sare.(daca folosesti feta nu mai pui sare).
Presari chimenul in fiecare rosie le umplii cu amestecul de ceapa si carne.
In fiecare ardei pui o frunza de dafin,si asezi pe marginile ardeiului ciupercile,le presezi ,unele vor cadea,nu te ingrijora,torni 1/3 de amestec orez,apoi rosia umpluta( in interiorul ardeiului),presezi usor in amestecul de orez,repeti cu ceilalti ardei.
Pui ardeii intr-o oala cat sa incapa ardeii,sa stea in picioare,adaugi ceapa si torni apa(SA NU TORNI IN INTERIORUL LOR,APA).Lasi 2 cm neacoperiti,ii fierbi la foc mic 40-50 min.Arunci apa dupa ce sunt fierti,servesti fierbinti.

Reteta aici:

Stuffed Tomatoes Inside Stuffed Bell Peppers

http://culinarty.sapiensworks.com/articles/stuffed-tomatoes-inside-stuffed-bell-peppers/

Niciun comentariu: