vineri, 6 martie 2009
Pachete indiene
Ingrediente 12 portii:
12 foi porumb(panusi)
2 cani malai
1 Lingura zahar brun light
1 lingurita scortisoara
1 lingurita praf copt
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita boia iute/cayenne pepper
Pregatire:
1.Inmoi foile porumb in apa pana se inmoaie cca 1 ora.Le usuci si le pui sa ai bucati de 60 cm.
2.Amesteci malaiul,zaharul,scortisoara,praful copt,sarea,boiaua cu 1 1/2 cana apa fiarta,pana obtii un aluat moale.Pui 2 1/2 linguri aluat pe fiacare foaie porumb,formezi un pachet ca o bomboana de pom/salon.Legi capetele.
3.Umplii o oala mare cu apa pana la 1/2,aduci la fiert,adugi pachetele,fierbi 15 min.Scoti si servesti cat sunt fierbinti,cu unt de artar-vezi reteta.
Reteta si info nutritional aici:
Indian Shuck Bread
http://www.countryliving.com/recipefinder/indian-shuck-bread-clv1007
Etichete:
Aperitiv,
chilli,
Condimente,
malai,
Martie 2009,
scortisoara,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu