duminică, 1 martie 2009

Napi umpluti cu ricotta




Reteta initiala are si pancetta,dar nu a pus-o.


Ingrediente 4 sau 8 portii:

16 napi mici
1 ou
2 catei usturoi
1 morcov
1 praz,doar partea alba
250 g ricotta
10 g parmezan ras
1 ceapa mica
sare si unt

Pregatire:

1.Fierbi napii cca 12 min,pana se inmoaie.Clatesti cu apa rece,le scoti coaja si-i scobesti in interior,cu o lingurita.Tai miezul,il lasi deoparte.
2.Tai restul legumelor in bucati mici,le sotezi in unt topit,5 min,pana se inmoaie,lasi la racit.
3.Adaugi miezul napilor tocat,branza,sare,ou,amesteci bine,umplii napii.
4.Coci in cuptorul fierbinte la 200*C,12 min.Servesti calzi.


Reteta aici:

Turnip roots stuffed with ricotta

http://www.thefoodtraveller.com/blog/labels/starter.html

Niciun comentariu: