joi, 5 martie 2009
Mancare cu gluten,tofu si cartofi dulci
Ingrediente:
1 cana gluten/seitan,cuburi
1 cana tofu,cuburi
1 cana cartofi dulci,cuburi
2 rosii,feliate
2 ardei grasi rosii si verzi,cuburi
1 ceapa,feliata
1 catel usturoi,tocat
1/2 cana sos rosii
2 Linguri sos soia
2 Linguri ulei vegetal
1/4 cana crutoane paine integrala
1 cana apa
Pregatire:
Sotezi usturoiul si ceapa in ulei.
Adaugi rosiile,fierbi 15 secunde.
Adaugi glutenul,tofu,cartofii dulci,amesteci usor.
Adaugi ardeii si sosul rosii.
Pt ingrosare adaugi painea.
Servesti fierbinte.
Glutenul(soia cuburi),tofu,cartofii dulci pot fi prajiti,daca vrei.
Reteta aici:
Asado De Carajay
http://www.lutongbahay.com/index.cfm?pagename=recipe&CategoryID=1&Recipeid=3374&members=1
Etichete:
ardei gras,
cartofi dulci,
Condimente,
De Post,
gluten,
Mancare,
Martie 2009,
Paine,
rosii,
sos soia,
tofu,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu