vineri, 6 martie 2009

Friptura suculenta cu sos de ciuperci



Ingrediente:

2275 g carne macra,batuta
2 Linguri faina nerafinata
1 Lingura ulei pt gatit
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
3/4 cana apa
1 catel usturoi pisat
2 cepe mici,tocate
1/2 cana sos rosii
1 frunza dafin
1/8 lingurita frunze cimbru
227 g ciuperci proaspete,feliate
2 Linguri smantana fermentata(acrisoara)
taitei/noodles picanti trasi in unt
paprika

Pregatire:

Pudrezi carnea cu faina,o rumenesti pe toate partile in ulei,in cratita cu peretii grosi.Pui un gratar sub carne;presari cu sare si piper.Adaugi apa,usturoi,ceapa,sos rosii,dafin si cimbru.Acoperi si gatesti la foc mic(162*C) 3,5 ore,pana e moale.
Prajesti ciupercile felii in unt,pana sunt aurii si moi.Cand carnea e moale,o scoti pe tocator.Scoti dafinul.Ingrosi sosul cu 2 Linguri faina combinata cu 1/4 cana apa,daca doresti.Adaugi ciupercile,smantana in lichidul de la gatit,gatesti la foc mic,dar nu fierbi.Tai carnea felii,servesti cu taiteii picanti trasi in unt si presarati cu paprika si sosul smantana separat.

Reteta aici:

Succulent Sour Cream Pot-Roast

http://www.recipeflog.com/_Succulent_Sour_Cream_Pot-Roast/6471.html

Niciun comentariu: