luni, 2 martie 2009
Cum sa faci germeni/muguri
Multi sustin ca atunci cand ii consuma capata energie si vitalitate.
1.Pt semintele mici de alfaalfa/lucerna,brocoli,ridiche,ai nevoie de 2 linguri,care vor creste si vor umple un borcan de un sfert kg.
Pt fasole,cereale si alte seminte mari,ai nevoie de mai mult de 2 cani.
2.Speli semintele si le pui germinator sau in borcan si pui o plasa deasupra.Acoperi cu multa apa si le lasi 8 ore(pt semintele mari),apoi scurgi bine.
3.(Urmezi instructiunile de pe germinator,cine are) il pui in aer liber,in lumina directa a soarelui.Germinatorul cu capul in jos,sa se scurga umiditatea.Clatesti bine la fiecare 8-12 ore,pana mugurii au marimea dorita.
4.Dupa clatirea finala,ii usuci,ii lasi la temp camerei inainte sa-i mananci.Daca sunt refrigerati si pastrati in punga plastic/recipient curat care sa permita circulatia aerului,ii poti pastra cca 3-7 zile.
Indicatii aici:
How to Make Your Own Sprouts
http://organicvitaminsorganiclife.com/how-to-make-your-own-sprouts-sprouting-101/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu