duminică, 1 martie 2009

Ceapa umpluta cu sufleu de branza



Ingrediente 6 portii:

6 cepe mari(2 kg)
250 g ricotta
30 g parmezan ras
2 oua mari(80 g fiecare)
1 lingurita nucsoara
ulei,sare,piper,pesmet,cat e nevoie

Pregatire:

1.Cureti coaja cepelor.Le clatesti cu apa rece si le pui la fiert in apa sarata cca 1 ora/pana sunt moi.Scurgi,lasi la racit.
2.Scoti cat mai mult din miezul cepelor.
3.Toci marunt 1/2 din miezul scos,restul arunci.Il amesteci cu branza,nucsoara,galbenusul,sare,piper.Bati albusul spuma tare,il incorporezi usor.
4.Umplii cepele,presari desupra pesmet si ulei.Coci in tava unsa in cuptorul fierbinte la 180*C,40 MIN.
5.Lasi la repaus,servesti la temp camerei.


Reteta aici:

Onion stuffed with ricotta souffle

http://www.thefoodtraveller.com/blog/labels/starter.html

Niciun comentariu: