luni, 9 martie 2009

Andive umplute cu pere caramelizate,branza si nuci



Ingrediente:

1 Lingura unt dulce
1 para decojita,scoase semintele
113 g branza capra,la temp camerei
113 g crema branza,la temp. camerei
56 g 1/2 nuci prajite
4 andive/andive mici rosii/Treviso

Pregatire:

Tai perele,bucati f. mici.Le sotezi la foc mare pana incep sa se caramelizeze,racesti in frigider.Amesteci cele 2 feluri branza,in robot,adaugi perele racite.Tai cotorul andivelor,scoti frunzele mai mari,pui cca 1/2 lingurita umplutura pe fiecare frunza,pui deasupra o 1/2 nuca.Poti folosi un cornet patiserie pt umplutura,cu varful mare,sa treaca bucatile pere.Poti face amestecul cu 1 zi inainte dar asamblarea o faci in ultimul moment.

Reteta aici:

Belgian Endive filled with Caramelized Pear, Goat Cheese and Walnuts

http://www.worldcooking.com/appetizer_recipes.htm#Belgian_Endive

Niciun comentariu: