vineri, 12 septembrie 2008
Chutney dulce-iute de rosii
Ingrediente:
1 Kg rosii,de preferat prunisoare
2 cepe
2 ardei iuti rosii
500 g mere,de gatit
2 catei usturoi
1 lingurita din fiecare:scortisoara si coriandru-pudra
425 ml otet mere
350 g zahar
Pregatire:
1.Pui rosiile in apa fiarta,le scoti pielea,le tai,Tai fin ceapa,si ardeii iuti-le scoti semintele,cureti merele de coaja,le tai,pisezi usturoiul.Le pui pe toate intr-o tigaie teflon,pui condimentele si otetul.
2.Aduci la fiert,amesteci,fierbi neacoperit 30-40 min,pana se inmoaie.Adugi zaharul,amesteci sa se dizolve,maresti focul si fierbi 10-15 min,pana sosul este suficient de gros.Pui in borcane sterilizate,fierbinte.
Reteta aici:
Sweet & hot tomato chutney
http://www.cancookmustcook.com/?p=131#more-131
Etichete:
chilli,
Condimente,
Conserve,
coriandru,
mere,
rosii,
scortisoara,
seminte,
Septembrie 2008,
sosuri,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu