vineri, 12 septembrie 2008
Branza Brie la cuptor
Ies 10 portii.
Ingrediente:
3 cani/750 ml rucola,taiata
1/4 cana/50 ml seminte pin usor prajite
4 lingurite/20 ml ulei ev. masline
1 catel usturoi
1/4 lingurita/2ml sare
1/4 lingurita/1 ml piper
3/4 cana/175g rosii uscate in ulei,fin tocate
2 bucati rotunde de 10 cm Brie
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 180*C.Pui apa cu sare la fiert,oparesti 30 sec rucola,o clatesti cu apa rece,scurgi toata apa,sa ramana uscata.
2.Combini rucola,mugurii pin,uleiul si usturoiul,pasazi sa obtii o pasta,asezonezi cu sare piper.
3.Elimini coaja branzei,raspandesti 1/2 din amestecul de rucola,pui deasupra 1/2 din rosii,repeti si pe calalta branza.
4.Coci pe hartie ,lasi cel putin 5 cm in afara formei,pana branza este moale in centru 10-12 min.
5.Sfat:Pt a verifica daca branza este moale infigi o scobitoare.
Reteta aici:
Savoury Baked Brie
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6916
Etichete:
Aperitiv,
branza,
Condimente,
muguri pin,
rosii,
rucola,
seminte,
Septembrie 2008,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu