Ingrediente:
1 varza mica,cca 2 1/2 cani
2 cepe,medii
3 Linguri ulei vegetal
1/2 lingurita seminte chimen,intregi
1/2 lingurita seminte fenicul,intregi
4 lingurite seminte susan
1/2 lingurita sare
Pregatire:
Tai varza fasii fine,cu mana/robotul.Lasi deoparte.
Tai ceapa in 1/2 pe lungime,apoi transversal sa obtii 1/2 de inele.Lasi deoparte.
Intr-un wok mare,la foc mediu-mere,incingi f,tare uleiul,adaugi semintele de chimen si fenicul.Dupa cateva minute,incep sa se inegreasca,adaugi susanul.Amesteci o secunda inainte sa adaugi ceapa.Prejesti 2-3 min sau pana se rumeneste pe margini(pui varza a uitat sa o treaca).Acoperi,dai focul la mic.Gatesti 2-3 min,sau pana varza se inmoaie.Dai capacul la o parte,mai lasi 5 min sau pana legumele sunt foarte moi.
Ies 6 portii.
Reteta aici:
Aromatic Cabbage
http://www.justvegetablerecipes.com/veg-cabb0068.html
vineri, 7 noiembrie 2008
Varza aromata
Etichete:
Aperitiv,
chimen,
Condimente,
De Post,
Mancare,
Noiembrie 2008,
seminte,
seminte fenicul,
susan,
varza
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu