vineri, 28 noiembrie 2008

Bastonase crocante de pui



Ingrediente:

340 g piept pui fara piele
2 albusuri batute
1 Lingura miere
2 cani fulgi porumb,zdrobiti
1/4 lingurita piper
1/4 cana miere
4 lingurite mustar(Dijon)
1/4 lingurita pudra usturoi


Pregatire:

Speli puiul.il usuci cu un prosop hartie.Il tai in benzi lungi lare de 2 cm.Intr-un castron mic combini albusurile cu o lingurita miere.In alt bol combini fulgii porumb si piperul.Treci carnea prin albus apoi prin cel de fulgi.Asezi pe un singur strat in tava neunsa si coci la 200*C,12-13 min/pana sunt gata.In acelasi timp,faci sosul:amesteci intr-un bol mic mierea(1/4 cana),mustarul,pudra usturoi.Servesti cu puiul.Ies 4 portii.

Reteta aici:

Crispy Chicken Fingers

http://ths.gardenweb.com/forums/load/recipex/msg0313100620516.html

Niciun comentariu: