marți, 11 noiembrie 2008
Fasii de morcov si pastarnac
O reteta in culorile toamnei!
Ingrediente:
Pt Pesto din seminte dovleac:
1/2 cana seminte dovleac,inmuiate 1 ora/mai mult
1/2 legatura coriandru
3 Linguri ulei masline
2 Linguri suc lime
1 catel mare usturoi
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita chimen
Marinezi rosiile cherry si ciupercile(le scoti lamelele) si le feliezi fin.Amesteci ciupercile si rosiile cu ulei de seminte dovleac,usturoi,sare si piper.Deshidratezi pe o foaie teflex 1-2 ore,pana sunt moi,vor arata ca si cand ar fi sotate.
Pt Dresing:
2-3 morcovi mari
2 pastarnaci mari
ulei masline
1/2 cana seminte dovleac pt garnisit
Cu cutitul de curatat legume,scoti panglici subtiri de morcov si pastarnac.
Asamblarea:
Acoperi fasiile de morcov si pastarnac,cu pesto dovleac.Pt ca pesto poate sa se ingroasa repede folosesti mainile ca sa fii sigura ca se amesteca bine.Adaugi ciupercile si rosiile marinate.Presari cu seminte dovleac,servesti.
Reteta aici:
Carrot and Parsnip Fettuccine
http://gliving.tv/greenchefs/recipes/carrot-and-parsnip-fettuccine/
Etichete:
Condimente,
De Post,
Mancare,
morcov,
Noiembrie 2008,
pastarnac,
seminte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu