duminică, 23 noiembrie 2008

Cartofi Duchess




Ingrediente:

4 cartofi mari,cubuti mari
1 ou mare,putin batut
2 Linguri unt
1/2 cana branza rasa,Cheddar/ce praferi-optional
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper alb
1/2 lingurita paprika,amestecata cu suficienta apa cat sa formeze o pasta-optional pt garnisit
1 Lingura patrunjel tocat

Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 190*C.
Intr-o oala mare, pui la foc peste mediu,apa si cartofii,pana se inmoaie,dar nu terci.Scurgi cartofii ii pui pe foc,in oala sa se elimine orice exces de umiditate.Cat sunt inca fierbinti ii pasezi,sa nu mai ramana nici o bucata sa fie omogen.Pui peste ei untul,branza,ou,sare,piper.Pui cu lingura/cornet in forme de budinca.Cu o pensula ungi deasupra cu pasta de boia si presari patrunjel.Pui in cuptor pe raftul din mijloc,30 min/pana marginile sunt egal rumenite.Servesti imediat,cat sunt inca fierbinti.Ies 4 portii.


Reteta aici:

Duchess Potatoes

http://thewellseasonedcook.blogspot.com/

Niciun comentariu: