joi, 20 noiembrie 2008

Biscuiti crocanti aromati cu branza si paprika



Ingrediente:

1 cana(125 g)faina obisnuita
1/2 lingurita boia iute/dulce/amestecate amandoua
1/4 lingurita sare
1/3 cana(75 g) unt,rece
1/4 lingurita praf copt
1/2- 1 cana(50-100 g) branza rasa,Cheddar/Parmezan/amestecate amandoua
1-2 Linguri apa rece/cat e nevoie


Pregatire:

Pui faina,sarea,boiaua,praful copt in robot,amesteci,adugi branza rasa,mixezi din nou.Apoi adugi untul,cuburi,amesteci pana amestecul e faramicios.Adaugi 1 Lingura apa amesteci din nou,amesteci,mai adaugi apa daca e nevoie,pana aluatul se aduna.Nu supra amesteca.
Pui aluatul in cornet/formezi cu mana bile mici,le turtesti apoi cu furculita.
Coci in cuptorul preancalzit la 190*C,10 min,pana se auresc.Micsorezi temperatura la 148*C,si caci putin mai mult,pana se usuca si sunt crocanti.Lasi sa se raceasca pe gratar si depozitezi in vas cu capac.

Reteta aici:

Crunchy savory biscuits flavored with cheese and paprika

http://bakinghistory.wordpress.com/2008/10/27/cheese-straws-think-spice-think-paprika/

Niciun comentariu: