Ingrediente:
500 g morcovi(rosii)
500 g zahar
1 1/2 Lingura seminte cardamom
1/2 lingurita acid citric
1/2 lingurita esenta sofran
(folie argintie/aurie)
Pregatire:
Razi morcovii si-i tai bucati groase in lungime.Apoi le intepi peste tot cu un ac ascutit.Ii fierbi pana sunt aproape moi.Scurgi complet,ii scoti pe o panza si-i lasi cateva ore sa se usuce.Prepari un sirop light din zahar si 1/4 litru apa.Pui morcovii si-i gatesti la foc mic pana siropul se ingroasa.Adaugi esenta si cardamomul.Racesti pui in borcan ,lasi 15 zile.
Reteta aici:
Carrot murraba
http://www.punjabi.recipes-recipies.com/pickles-chutneys/Carrot-murraba.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu