marți, 25 noiembrie 2008
Tofu la abur cu creveti
Ingrediente pt 2 portii:
o bucata tofu(200-300g)
30 g dovleac negatit
3 bucati Kamaboko/surimi
1 crevete mare,curatat
Sos:
3 Linguri apa/supa
1/4 lingurita zahar brun
1/2 lingurita ulei susan
un praf piper alb
1/2 lingurita amidon porumb
1/2 lingurita sos soia dark
Pt.Garnitura:
icre crevete
ceapa verde tocata
Pregatire:
1.Pui dovleacul in blender,il pasezi fin.
2.Pui surimi pe feliile de tofu,deasupra asezi piureul dovleac si peste el crevetele,le fierbi la abur 5 min,la foc mare.Scurgi lichidul pt a fierbe la abur tofu.
3.Aduci ingred. pt sos la fiert.Torni peste tofu gatit.Garnisesti cu icre si ceapa tocata.
Reteta aici:
Steamed Tofu with Pumpkin, Prawns & Ebikko
http://www.noobcook.com/2008/11/12/steamed-tofu-with-pumpkin-prawns-ebikko/
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
creveti,
dovleac,
sos soia,
tofu,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu