vineri, 28 noiembrie 2008

Pui glasat cu sos balsamic de mure



Ingrediente pt 2 portii:

1 lingurita ulei rapita
2 piepti pui fara piele
1/4 lingurita cimbru uscat
1/4 cana ceapa,tocata
1,5 Linguri otet balsamic
3 Linguri gem mure fara seminte
sare si piper


Pregatire:

Intr-o tigaie mare unsa,incalzesti uleiul.Presari puiul cu sare, piper si cimbru.Il pui in tigaie si-l lasi 5 min pe fiecare parte.Il scoti si-l tii cald.Adaugi ceapa in tigaie,o sotezi pana e translucida.Torni peste ea otetul balsamic si gemul.Amesteci constant pana gemul de inmoaie/amesteca.Servesti sosul peste pui.

Reteta si info nutritional aici:

Blackberry-Balsamic Glazed Chicken

http://recipe.groups.vox.com/library/post/6a00cdf3a364f7cb8f00f48cec10050003.html

Niciun comentariu: