joi, 20 noiembrie 2008

Prajitura chinezeasca la abur



Ingrediente:

100 g faina orez
80 g zahar alb
200 ml apa
1/2 lingurita drojdie uscata
1/2 lingura apa calduta
1/4 lingurita praf copt

Pregatire:


1.Amesteci faina orez,apa si zaharul impreuna in bolul mixerului.Gatesti la foc mic pana amestecul incepe sa se ingroasa,dar inca mai curge.Amesteci sa nu ramana nici o bucata de zahar,treci prin sita,lasi la racit.
2.Amesteci drojdia cu apa calda,si o pui in amestecul racit de faina orez impreuna cu praful copt.Amesteci sa se combine,lasi 6-8 ore la temp. camerei.Ungi 6 forme de briose,captusesti cu folie torni amestecul in ele.Le fierbi la abur(in steamer) la foc mare cca 20 min.


Reteta aici:

Chinese Steamed White Sugar Cake

http://schneiderchen.de/415Chinese-Steamed-White-Sugar-Cake.html

Niciun comentariu: