duminică, 30 noiembrie 2008
Cotlete porc la cuptor
Ingrediente:
3 Linguri ulei masline
4 cotlete grose porc
2 Linguri zahar brun(dark)
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru
1/2 lingurita pudra mustar
280 g rosii(conserva)
1/4 cana apa
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 175*C.
2.Incalsezti uleiul la foc mediu.Asazi cotletele in tigaie,lasi cca 5 min pe fiecare parte,le rumenesti.Iei de pe foc.
3.Intr-un bol mic,amesteci zaharul,sarea,piperul si mustarul.
4.Aranjezi cotletele in tava medie,presari suc lamaie,asezonezi cu amestecul de zaharsi acoperi cu sos de rosii.Torni apa in tava.
5.Acoperi si coci 1 ora in cuptorul preancalzit la 70*C.
Reteta aici:
BAKED PORK CHOPS RECIPES
http://top-recipes.com/baked-pork-chops-recipes/
Etichete:
Condimente,
friptura,
Noiembrie 2008,
Porc,
rosii,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu